Riktig Bruk Av Phentermine Slankepille


Å kaste ekstra fett kan være overveldende for mange mennesker som ønsker å få kroppen i form. Naturlige måter vekttap, men flere folk foretrekker å ty til vekttap programmer eller produkter.

Blant mange tilgjengelige metoder er Phentermine 37,5 en av de enkleste medisiner som produseres for å redusere de overskytende pounds i kroppen.

Kjøp Phentermine 37,5

Riktig bruk av Phentermine 37,5

Riktig Bruk Av Phentermine SlankepillePhentermine 37,5 er et stoff som er i stand til å oppnå best mulig vekt tap resultat; men når det brukes feil vil det være flere patent bivirkninger. Constrict mulige bivirkninger ved å følge sine måter å riktig bruk:

Første og viktigste måten er å konsultere din lege for Phentermine resept. Ikke glem å fortelle legen din hvis du har problemer i forhold til allergi eller noen form for sykdommer. Be om reseptbelagte vite om Phentermine er ideell for deg.

For det andre, riktig dosering av Phentermine er svært viktig eller kan overdose selv Inntak denne medisinen uten profesjonell veiledning. Over dosering kan føre til kritisk bivirkninger eller sannsynligvis død.

For det tredje, når du tar Phentermine 37,5, disse piller kan være tatt selv om du har tom mage eller 1 ½ time før du tar ditt måltid. Svelge pillen med vann, og aldri knuse det heller chew det i munnen. Merk: ikke ta en pille 6 timer før sengetid fordi det kan påvirke din søvnperioden; Videre, hvis for eksempel du savner for å ta en, gjør ikke doble dosen neste gang.

Endelig spiller dine positive personlighetstrekk en stor rolle i denne dietten kurs-selv-discipline. Glem spise disse usunne matvarer. Du må velge fettfattig kosthold, regelmessig mosjon og sunn livsstil som de er nødvendig for å sikre du vil oppnå en vellykket vekttap prosessen.

Kjøp Phentermine 37,5

Dosering med Phentermine

Dosen av phentermine helsepersonell foreskriver vil variere, avhengig av en rekke faktorer, inkludert:

 • Om du utvikler plagsomme eller farlig phentermine bivirkninger
 • Hvordan du svare på stoffet
 • Bestemt phentermine produktet
 • Andre medisinske forhold som du må
 • Andre medikamenter du kan nå ta.

Som alltid er tilfelle, Juster ikke din dose med mindre helsepersonell spesifikt ber deg om å gjøre dette.

Kjøp Phentermine 37,5

Riktig Bruk Av Phentermine Slankepille

Phentermine dosering for vekttap

Den anbefalte dosen av phentermine kapsler for vekttap er 15 mg, 30 mg eller 37,5 mg én gang daglig i morgen. For phentermine tabletter er den anbefalte doseringen 18.75 mg (halv en tablett) eller 37,5 mg (én tablett) én gang daglig i morgen.

Eventuelt helsepersonell kan anbefale å halv en tablett to ganger om dagen til å kontrollere appetitten, selv om dette øker risikoen for søvnløshet.

Phentermine er ment for kortvarig bruk bare (for bare noen uker). Lenger bruken er ikke sannsynlig å være effektive, siden kroppen tilpasser seg appetitt undertrykke egenskapene til stoffet. Også phentermine er vanedannende og har potensial til å bli misbrukt, som er en annen grunn til hvorfor bruken skal være begrenset til bare noen uker.

Kjøp Phentermine 37,5

Riktig Bruk Av Phentermine Slankepille

Generell informasjon om din Phentermine Dose

Betraktninger om folk tar phentermine omfatter følgende:

 • Phentermine kommer i tavle- og kapsel form. Det er vanligvis tatt av munnen én gang daglig, selv om noen mennesker måtte ta det to ganger om dagen.
 • Din dose bør tas før frokost eller en til to timer etter frokost, avhengig av bestemt phentermine produktet.
 • Denne medisinen bør kombineres med en passende diett. Det er ikke ment å bli brukt uten slanking.
 • Ikke ta phentermine oftere eller høyere doser enn foreskrevet, da dette kan føre til avhengighet eller avhengighet.
 • For medisinen skal fungere, må det tas som foreskrevet.
 • Hvis du er usikker på om noe relatert til dosen din phentermine, snakk til lege, sykepleier eller apotek.
Kjøp Phentermine 37,5

Riktig Bruk Av Phentermine Slankepille