Korrekt Brug Af Phentermin Kost Pille


For at kaste ekstra fedt kan være overvældende for mange mennesker, der ønsker at få deres krop i figur. Der er naturlige måder til vægttab, men en række mennesker foretrækker at ty til vægttab programmer eller produkter.

Blandt mange tilgængelige metoder er phentermin 37,5 en af de nemmeste medicin, der er fremstillet til at aftage de overskydende pounds i ens krop.

Klik her for at købe phentermin 37,5

Korrekt brug af phentermin 37,5

Korrekt Brug Af Phentermin Kost PillePhentermin 37,5 er et stof, der er i stand til at opnå det bedste mulige vægt tab resultat; men når det bruges uretmæssigt vil der være flere patent bivirkninger. Snøre de mulige bivirkninger ved at følge sine måder at korrekt brug:

Første og mest afgørende måde er at konsultere din læge for phentermin recept. Glem ikke at fortælle din læge hvis du har problemer med hensyn til allergi eller nogen form for sygdomme. Bede om recept at vide hvis phentermin er ideel til dig.

For det andet den passende dosis af phentermin er meget vigtigt, eller du kan overdosering dig indtagelse af denne medicin uden faglig vejledning. Over dosering kan føre til kritisk bivirkninger eller sandsynligvis død.

For det tredje, når du tager phentermin 37,5, disse piller kan træffes selvom du har tom mave eller 1 ½ time før du tager dit måltid. Sluge pillen med vand, og aldrig knuse det heller ikke tygge det i munden. Notere: ikke tager en pille 6 timer før sengetid fordi det kan påvirke din sovende periode; Desuden, hvis for eksempel du går glip af for at tage en, gør ikke dobbelt dosis næste gang.

Endelig spiller din positive træk en stor rolle i denne diæt kursus-selvregulering-discipline. Glemme at spise de usunde fødevarer. Du skal vælge fedtfattig kost, regelmæssig motion og sund livsstil, som de er nødvendige for at sikre, at du vil opnå en vellykket vægttab proces.

Klik her for at købe phentermin 37,5

Dosering med Phentermine

Dosis af phentermin din sundhedstjenesteyder foreskriver vil variere afhængigt af en række faktorer, herunder:

 • Uanset om du udvikler generende eller farlige phentermin bivirkninger
 • Hvordan du reagerer på stoffet
 • Produktets særlige phentermine
 • Andre medicinske tilstande, du måtte have
 • Andre lægemidler kan du i øjeblikket tager.

Som altid er tilfældet, Juster ikke din dosis, medmindre din sundhedstjenesteyder specifikt instruerer dig til at gøre dette.

Klik her for at købe phentermin 37,5

Korrekt Brug Af Phentermin Kost Pille

Phentermine dosering for vægttab

Den anbefalede dosis af phentermin kapsler for vægttab er 15 mg eller 30 mg 37,5 mg én gang dagligt om morgenen. For phentermin tabletter er den anbefalede dosering 18,75 mg (halv tablet) eller 37,5 mg (én tablet) én gang dagligt om morgenen.

Hvis det er nødvendigt, kan din sundhedstjenesteyder anbefale tager halvdelen en tablet to gange om dagen til at styre din appetit, selv om dette øger risikoen for søvnløshed.

Phentermine er beregnet til kortvarig brug kun (for bare et par uger). Længere brug sandsynligvis ikke vil være effektiv, da kroppen tilpasser sig de appetit-undertrykke egenskaber af stoffet. Også phentermin er vanedannende og har potentiale til at blive misbrugt, hvilket er en anden grund til hvorfor dets anvendelse bør begrænses til blot et par uger.

Klik her for at købe phentermin 37,5

Korrekt Brug Af Phentermin Kost Pille

Generel Information om din phentermin dosis

Overvejelser for folk at tage phentermine omfatter følgende:

 • Phentermine leveres i tablet og kapsel form. Det er normalt taget gennem munden én gang dagligt, selv om nogle mennesker kan være nødvendigt at tage det to gange om dagen.
 • Din dosis bør tages enten før morgenmaden eller en til to timer efter morgenmaden, afhængig af produktets særlige phentermin.
 • Denne medicin bør kombineres med en passende kost. Det er ikke beregnet til at blive brugt uden slankekure.
 • Tag ikke phentermin, oftere eller ved højere doser end foreskrevet, da dette kan føre til afhængighed eller afhængighed.
 • For medicin til at arbejde ordentligt, skal det tages som foreskrevet.
 • Hvis du er i tvivl om noget i forbindelse med din phentermin dosering, venligst tale med din læge, sygeplejerske eller farmaceut.
Klik her for at købe phentermin 37,5

Korrekt Brug Af Phentermin Kost Pille